Tekken a film ( Tekken the movie )

Tekken a film  ( Tekken the movie )Én szerkesztem a tekken.lap.hu-t és régebben viszonylag sokat toltuk ps2-n a tekken szériát, főleg az 5el játszottunk. Mivel én szerkesztem a tekken.lap.hu-t, ezért arról is tudtam, hogy kijön ez a film. sok kritikát kapott már a megjelenés előtt is, ami nem sok jót ígért. Én el sem tudtam képzelni, hogy mit lehet kihozni ebből. 

Tekken a film  ( Tekken the movie )Általában nem a sztoriért játszottuk, hanem azért , hogy minél jobban megalázzuk egymást és egy kicsi feszültséget is levezessünk a játékkal. Ami szerintem teljesen normális - télen kinek van kedve kint ökörködni minden este, ha a jó meleg szobában is el lehet lenni forralt bor, esetleg sör vagy akármilyen alkohol társaságában. Ez meg nem azt jelenti, hogy alkoholisták lettünk a tél folyamán. Módjával fogyasztunk és ha iszunk kocsiba se szállunk. Na mindegy most nem erről akarok írni, hanem a Tekken című konzol játék filmes megvalósításáról. Eleinte szkeptikus voltam, a végére simán csalódott. Talán azért, mert ennél többet nem igen lehetett kihozni ebből a sztoriból.

Tekken a film  ( Tekken the movie )Alapvetően a látvánnyal nem volt gond - főleg a csajok lettek látványosan szűk és kevés ruhába bújtatva :D Christie Monteiro a kedvencem a trükkös gatyóival. Már-már a karika is ki kerülhetne néha. Felteszem nem csak nekem akadt meg a szemem többször a formás popsiján és az azt takaró ruhák minimális anyagigényén. Ezen túl az összkép is minden férfi szemet könnybe borít. Arról nem is nagyon szeretnék beszélni, hogy sok csaj is hasonlóan érez vagy legalább annyira gyűlöli ezt a karaktert, mint a férfiak szeretik/imádják.

Tekken a film  ( Tekken the movie )A Williams testvérpár is ott van szeren, igaz ők teljesen más kategóriát képviselnek. Jól karban vannak tarva. A játékban jobban csíptem őket, annak ellenére is, hogy külsőre nekem Christie Monteiro jobban bejön és könnyebb vele játszani. DE a Williams testvérek stílusa nekem jobban feküd, amint megtaláltam a megfelelő kombókat. A két bérgyilkos kis híján versenyen kívül végez Jin Kazamával, sikertelen próbálkozásuk után Jin még eltökéltebb, hogy megbosszulja anyja gyilkosát és a népnek szabadságot biztosítson.

Tekken a film  ( Tekken the movie )A sztori nem túl fordulatos, semmi extra nem történik. Jön a hős - pl. Rocky, Rambo - végigküzdi magát az ellenfelein. A padlóra kerülés előtt egy utolsó lelkifröccsel mégis képes extra energiákat mozgósítani és elérni a célját. Megnyerni a versenyt. Sok kis apróság derül ki menet közben, amik nem befolyásolják, csak gyorsítják a cselekményt. Szerintem szándékosan siettetik a történéseket. Tudják, hogy a verekedésekkel nem lehet összehozni egy egész estés filmet. Sőt a sztorijuk is sántít, legalábbis gyenge egy jó IMDB eredményhez. 

Tekken a film  ( Tekken the movie )Én a tipikus játékeffekteket és a kombók kihangsúlyozását hiányoltam - ütötték verték egymást, mint amikor Kokót megfektették, semmi extra. Pár dolgot átmenthettek volna a játékból. A karakterek kiválasztása jó volt, szinte tökéletes, de a kevés bunyó és a rossz sztori - legalábbis nekem nem tetszett - olyan páros, ami nálam nagyon lehúzta a filmet. Azok a bunyók, amiket láttunk viszont nagyon jók voltak. Izgalmasak és véresek. jól össze voltak rakva. 

Tekken a film  ( Tekken the movie )
Összességében egyszer nézhető volt, senkinek sem ajánlom, senkinek se mondom, hogy ne nézze meg. Egyszer-kétszer gondolja végig, hogy szüksége van-e erre. A szép csajok és Christie Monteiro nem lehet mentség mindenre. DE Ő gyönyörű - bárki bármit mondd.

Megjegyzések

  1. Hát igen..én is nagyon sok mindent hiányoltam.. pl Jin haja sem volt felállítva olyan menőre, ... stb... ha én lettem volna a rendező én egy rohadt jó sztorit csináltam volna, rohadt jól meg tudtam volna csinálni.. de ez??? Hát jha.. de azért még elmegy..

    VálaszTörlés
  2. Jin karakterét nagyon elcseszték a filmben. Maradok a játéknál inkább...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése