Füstölgő Ászok (Smokin' Aces)

Füstölgő Ászok (Smokin' Aces)Nem tudtam miért volt annyira ismerős, de így a színészek nevein átfutva megtaláltam a magyarázatot, a csinos dögös bérgyilkosnőt alakít színésznő neve nem ugrott be, igaz nem sokat gondolkodtam rajta, de azt tudtam, hogy ismerős. Az meg látszot rajta, hogy nehéz lenne nem visszaforduln, ha ellibeg melletted az utcán. Na és mit olvasok most, hogy Georgia Sykes karaktrét nem más alakítja, mint Alicia Keys. Már többször láttam a filmet, sokszor csak részleteket, de mindig feltűnt, hogy nagyon csini és nagyon ismerős. Vérbeli profi, minda az alakítása, mind az énekesnői karrierje. Nem a testét mutogatja - mondjuk ebben a filmben pont azt, de mértékletesen, pont ahogy egy visszafogott kurvához illik, de ennek ellenére tökéletes az alakítás. Én mindig is jó kislánynak gondoltam, mert eddig nem jelent meg olyan klipje, amiben vérlázítóan kevés ruha van rajta pl Britney bármelyik videója és nem is rángatja magát/vonaglik össze-vissza mint Shakira, egyszerűen ül egy zongoránál és játszik/énekel. Ennyit az első benyomásról.

Füstölgő Ászok (Smokin' Aces)Füstölgő Ászok (Smokin' Aces)Tudtam mire számíthatok, a napokban is láttam egy akció-vígjátékot, amit meg is írtam, ez is hasonló kaliber, de itt több a neves színész, akik kevesebbet nyújtanak, mint amennyit kellene, de a túlzsúfoltság miatt az összhatás így is tökéletes. Ben Affleck szerepe nem tól sok és nem is túl hosszú, gyorsan megtudjuk, hogy egy senki és a senkit elég gyorsan ki is nyarják, egy-két sztori elmesélését bízták rá - de jól oldotta meg, semmi extra. Több szálon fut a sztori, egy ponthoz, egy emberhez közelednek (Buddy 'Aces' Israel), egy volt vegasi mutatványoshoz, akinek nagyon felvitte az isten a dolgát. Bekerült a jóba. Minden az ölébe hullott és nem ismert határokat. Kezdett zavaró tényező lenni, ezért Primo Sparazza 1 millió $os fejpénzt szabott ki rá, a svédnek adva a megbízást. DE közben nagyon sok felől érdeklődtek Buddy után. Több bérgyilkos is : a két "picsa", Ben Affleck bandája, a náci  pszihopata testvérek, Lazlo Soot, és persze a titkos szolgáaltnak is fáj rá a foga - ők két ügynökkel képviseltetik magukat.


Füstölgő Ászok (Smokin' Aces)Füstölgő Ászok (Smokin' Aces)A sztori egyszerű, minden bérgyilkos tudja, hogy hol rejtőzködik így mindenki egymás fogja akadályozni és közben persze lemészárolják egymást és közben megjelenik az FBI is és ők is mészárolnak. Végén kiderül, hogy  Buddy 'Aces' Israel szíve kell Primo Sparazzanak, akiről kiderül, hogy egy beépült FBI ügynök, aki túlságosan jól játszotta a szerepét. Richard Messner nem tudja feldolgozni, hogy társa, ezért halt meg, mert egy maffiózónak szívátültetésre volt szüksége, a svéd nem is bérgyilkos voltt, a hanem Svédország leghíresebb szívspecialistája. Richard Messner kihúzza a lélegezetőt és a többi gépet az árramforrásból és hagyja, hogy mindkét gengszter meghaljon. VÉGE.

Füstölgő Ászok (Smokin' Aces)Azt kaptam, amit vártam eszméletlen gyilkolást, amit jól kombináltk a poénokkal, ráadásul olyan helyzetekbe hozták a karktereket, hogy a józan ésszel össze nem párosítható gondololatmenetek után, ezeket a gondolatok után át kell ültetniük a gyakorltatba, hogy a végén életbe maradhassanak és övék legyen az 1 millió dolláros fejpénz. Mégegyszer megnézném, nem tudom, jobban belegondolva ez egy SHIT HAPPENS  film, ajánlom, de aki jót akar nézni ne ezzel kezdje, nézzétek meg egy rossz film után, felüdülés lesz. DE semmiképpen se nézzétek ez egy nagyon jó film után, mert a hatás halálos is lehet.

Megjegyzések