Húsvét hétfői mozimaraton




Durva egy nap volt
... Viszonylag korán keltem .. kötelező locsolós körök lerudva ... kötelező nagyiéknál ebédelős, jőpofizós családi program túlélve ... scrabble győzelem anyu ellen (mint mindig) 100+os előnnyel. Majd a megérdemelt pihi a tv előtt. ÉS mit nézek, amit ad a TV. Mit ad?
  • Kung Fu Panda 20.10 (TV2)
  • A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka 19.00 (RTL klub)
  • Hős 21.45  (TV2)
  • A Pusztító (film+)   
Ez a menü. Kung Fu Panda azért esett jól ,emrt jó poénok, jó sztori, jó karakterek. Ki gondolta volna, hogy egy panda lesz a sárkányharcos? Senki. Ki gondolta volna, hogy kajáért képes? Mindenki. Az esetlensége és a kedvessége megteremti az alaphangulatot, kedves vicces közeg, amibe belerondít a "rosszfiú". A véletlenek sorozata folyamán kiszabadul és eljön, hogy megszerezze a tekerecset. Az 5 kung fu mester ótját állják, de hiába, nem sikerült megoldani. Menekíteni kell az "embereket". Apja levesének receptjének titkos összetevője a SEMMI - ami a tekercsen is volt, annyit jelent, hogy minden ás mindenki az, aminek hiszik vagy hoszi magát. Jön a HAPPY END.

A sztori egyszerű mindenki tudja, hogy mit várhatunk mégis jól fúzik a szálakat és élvezhető filmet kapunk, ami a SHIT HAPPENS kategóriába fér bele, többször megnézném, de sok újat nem tud mutatni és kell idő a két megnézés között :D



Párhuzamosan ment a Karib tenger kalózai - örök kedvenc. Amióta tudom, hogy Pyotr Ilyich Tchaikovsky - 1812 Overture a betét dal ,azóta mégjobban szeretem. Jack Sparrow a kedvenc karakterem. Johny Depp az egyik kedvenc színészem. Erről a filmről többet nem is írnék, mert majd kap egy külön posztot. AWESOME, addig is.

A Hős egy Jet Li film, sokat láttam belőle, de mindig ide-oda kapcsolgattam, mert alapvetően nem volt szimpatikus a film, de voltak nagyon jó részek benne. Tipikus ázsziai film, sok harccal és tanulsággal. A harag, a düh és a bosszú hajtotta Névtelen (Jet Li) mindent megtesz, hogy megölje a királyt, aki kiírtta a családját, DE hallgata bölcsek szavára és nem követi el az, amit tervez. Azért döntött így, mert az ő bosszúját nem lehet a nagy egészhez viszonyítani, mert mérhetelenül apró. WASTE OF TIME kategóri mindenképpen, többször a kutya se néz bele. A bemutató jól volt összevágva :D

A Pusztító örök klasszikus. Stallone és A Pusztító ... a két múlt béli 20. századi ember - rendőr és bűnöző. felforgatja a nyugodt jövőt, hogy a végén a jövő vissznyújljon a múlt értékeihez. A lényeg röviden = pusztítás, rombolás, kár okozás. WASTE OF TIME, de elég sokszor láttam már, van benne valami gyermeki báj.

Megjegyzések