Bikinivadászok ( Private Resort )

Bikinivadászok ( Private Resort )Bikinivadászok ( Private Resort )Újabb filmet néztem meg. Mostanság rákaptam a régi Johnny Depp filmekre. Ez a film mai besorolás szerint egy gyenge Amerikai pite folytatásnak is kevés lenne. A sztori teljes hiánya, a gyenge alakítások, az eszetlen csajozás ellenére szerethető film. Egy lightos kis ponyvaregény extrák nélkül. 

Bikinivadászok ( Private Resort )Ha nem Johnny Depp lett volna a szereplőlista élén, akkor biztos nem nézem meg. Ezt a szerepet bármelyik majom eljátszhatta volna, de akkor nem láthattuk volna Johnny Deppet a Karib-tenger kalózaiban, mint Jack Sparrow kapitány. Ennél nagyobb veszteséget el se tudtam volna képzelni. Ez a film jó példája a következő mondásnak: miből lesz a cserebogár. 

A strandos téma mindig hálás téma a sok bikinis csajszi miatt. Itt is van mit nézni bátran, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy honnan  szednek össze ennyi szép embert? A másik észrevételem az, hogy a  filmipar a teljesítőképességein túl el tud látni ennyi "tehetséges"embert.

Zárásként ajánlom azoknak, akiknek nincsenek nagy igényei vagy  szereti a 80'as évek fürdőruhadivatját.

Idézetek

Ben: Kérlek Baba Rama. Hallod? Hadd húzzam meg.

Reeves: Állj, vagy lövök!
Maestro: Előbb lőjjön, akkor úgyis megáll, maga barom!

Megjegyzések