Resident Evil Afterlife 3D

Resident Evil Afterlife 3D
Az első részt imádom, minden a helyén van - színészek, forgatókönyv, látvány, hangulat. A betétdalokat még ma is hallgatom. A kettő még pont elég ütős volt, hogy ha tv-ben adják sokadszorra is megnézzem. A 3ra nem is emlékszem. Erről a részről meg most fogok egy lehúzós véleményt írni.

Hiba volt beleolvasni más írásába, mert így már befolyásol is. Az első  pillanattól gyanús érzésem támadt koppintás ügyileg. Nagyon Mátrixosra sikeredett a klónok beköszönése. A főgonosz is csak 1 gyenge utánzat, kicsi Terminátoros beütéssel. A látvány az igazi 3Ds kameráknak  köszönhető. Az első akciójelenetet leszámítva lapos a film. Vannak jó ötletek, de a film a TRASH kategória toronymagas győztese.

Miért is? A történet lapos, kevés az akció, hiába jön a baltás  gyilkos. Hiába trüköznek a zombik. Hiába szerveztek be 1  szökésspecialistát W. Miller alias M.Scoefield személyében. Adnak a  zombiknak rendesen ólmot, de ha így húzzák akkor Walking Dead féle  tv-sorozat kerekedik belőle pár év múlva. A folytatás biztos, brutális képsorral zárult a film. Az egész eget az Umbrella repülői lepik el és az eget. Sajnos nem felyeztem be ezt a bejegyzést, amikor megnéztem a filmet. DE most már nem tudom mi is volt benne. Ilyen egyszerűen elfelejteni filmet nem szoktam, de nem hagyott bennem mély nyomot. TRASH.

Azért a látvány nem rossz.:D

Resident Evil Afterlife 3DResident Evil Afterlife 3DResident Evil Afterlife 3D

Megjegyzések