Filmek, remake-ek, sorozatok, valóság show-k és "stratégiai" játékok

Gru
Sok mindent néztem az elmúlt hetekben, annak ellenére, hogy nem igazán volt semmire sem időm a sok munka miatt. Megint panaszkodásnak tűnhet, mert mindig ezzel kezdek. Egyáltalán nem bánom, hogy munka van, addig se nézek TRASH filmeket, így legalább sok jó film jön majd ki jó minőségben DVD-n magyar hanggal, növelve az otthoni mozizás élményét.

Apja lánya (Jersey Girl))A TV sok mindenre jó, de kikapcsolódás szempontjából agyhalált okoz. Több olyan műsor is van, ami butítja a népet - már most is rengeteg suta ember szaladgál az utakon, tanulatlanok és a megélhetésért küzdenek, őket terhelik a valóság show-k és az egyéb igényes műsorok. A filmekről nem is beszélnék, hajnali képes vagyok fennmaradni, mertsorban szórják a jobbnál-jobb filmeket. Klasszikustól, a kötelezőm át egészen a TRASH-ig. Az a baj, hogy a főműsoridő alatt választani kell több csatorna közül így egészben filmet sose látok, de nem is baj, mert általában tudom, hogy melyiken lesz éppen olyan jelenet, amit érdemes megnézni, vagyis nem szabad kihagyni. 
Comedy Central

Így telnek az esték, ha Győrben töltöm az időt, Budapesten nem sokat TV-zek, esetleg egy kis VV vagy Éden hotel, ami napi rutinná vélt. A CC-n (Comedy Central) a jó kis rajzvilmek SP (nem Éder Krisztián, hanem a jó öreg South Park), a másik nagy kedvenc a Family Guy. Egy másik, ami kicsit TRASH, de mégis nézzük = Firka villa

Bajnokok ligája  Champions LeagueAz agyam az ilyen terhelés meglehetősen jól viseli. A hét fénypontja az NFL meccs (jövőre lehet az sem lesz, vagy valami elcseszett idény lesz), szerencsére a BL is itt van, amit igaz heti 1et ad a (Bajnokok Ligája = Champions League)TV2, a többit ellopta a Digi Sport, amit meg nem tudjauk beköttetni, mert pont a mi utcánkba nincs bekötve - éjjen. A Digi Sport még a kézilabdádt is ellopta.  Már csak pár meccset nézhetünk a Viasat-on - köszönjük Digi Sport.

Doktor HouseA TV már csak ilyen. A mozifilmeket jobban csípem, de a favorit, akkor is  a sorozat. House az istenem, lehet nem is vagyok ateista XD Hétvégén hoztam be a lemaradásomat, kb 3 részt toltam le egymás után. Sikeresen csillíptottam a függőségemet. Nem hittem volna, hogy ezek után még képesek megújulni a forgatókönyvírók :D CSak így tovább. Így jártam anyátokkal is fut még, igaz leadták a színvonalat, de még vannak jó poénjaik, részenként 1-2. Ha jól tudom most írtak alá még 2 évre, így további két évig nem tudjuk meg, hogy TED, hogy fa**ba járt az anyátokkal. The Big Bang Theory - istenem ez mekkora, de sajnos ezzel is lemaradtam, de szerencsére csak sitcom, így 1 óra alatt behozom magam és ez a helyzet a HIMYM-el is.The Big Bang Theory betétdala sokáig volt a csengőhangom, most a Heineken legújabb reklámjának a zenéje: The Asteroids Galaxy Tour - The Golden Age.

Milyen filmről, sorozatról, vetélkedőről, valóság showról olvasnátok szívesen?

Megjegyzések