Vadállatok (Savages)


A Moziünnep idején is le kell látogatni a moziba. Főleg azért, mert így még a rossz filmválasztás sem kerül olyan sokba. Főleg akkor éri meg a jegy, ha jó filmet fog ki az ember :) Nekem szerencsére sikerült: Vadállatok (Savages). Egy rendi keretein belül néztük meg filmet, még így is jó választásnak mondható.
Mit is kell tudni a filmről? Pörgős kis film, erotikával, szadizmussal, könyörületlenséggel, humorral, fegyverekkel fűszerezett egyveleg. Minden, ami kell egy jó thrillerhez. Az alapja egy kis drog, na jó lehet kicsivel több drog. A világ legjobb drogja és a Baja mexikói kartell hogyan kerül egy helyre és időbe? Egyszerű, kiszorultak a saját piacukról és a kis halak bekebelezésével akarnak áttelepülni az egyesült államokba. A meggyőzően bizonyítják, hogy nem viccelnek.

Lefejezések, emberrablások, csonkítások, halál és kínzás. Ez kíséri útjukon és mindig elérik, amit akarnak. Nem állhat ellen a zsoldos, a buddhista vagy a kettőjük szeretője se. A szálakat jól szövik, mert mindig van valami, ami nem illik bele az idillbe. Túl szép a békés drog termesztés, megjön a kartell. Túl szép a csaj, elrabolják. Túl szép, hogy ne legyen áruló, kivégzik. Túl szép a túl szép főnök asszony, le is csukják. Na nem a szépségért, hanem azért, mert nem tartja a be a törtvényt. Korrupt az ügynök, áruló a legfőbb bizalmas, lövöldözés, robbanás mindenhol. Csavar-csavar hátán. Többször viszik a nézőt tévútra és mindig képesek megviccelni a gyanútlan mozizót.

Csak ajánlani tudom, főleg a mozi utolsó sorából, középről. F-AWESOME, 10/10 mi kell még. Ilyen egy jó film.  Oliver Stone megint kitett magáért. Pont a napokban néztem meg a Minden háború című filmet. Lehet ez lesz a következő, amiről írni fogok. 

Vadállatok (Savages) - Lado

Megjegyzések